23 Ekim 2009 Cuma

uç sabri!


alper mestçi'nin yönettiği okan bayülgen'in pek sevimli ve sürekli öne eğik bir karakteri canlandırdığı "kanal-i-zasyon" filminin galasına gitme şansı bulduk <3

film hakkında bugüne kadar "güldük ve gülmedik" ekseninde çok şey yazıldı galadan bu yana ama burada söylemem gereken bir şey var 8 numaralı salon çok güldü hahaha özellikle bizim sırada iç çeke çeke gülenler vardı (ben dahil) o yüzden yorumları okurken gülmenin bulaşıcılığını da düşündüm, normalde x gülecekken belki de 5x gülüyoruz toplu halde gülme sekansına tutulurken ki bence şahane bir şey! :)

neyse işte sonuçta ben güldüm ahahah özellikle hakan yılmaz'ın son sahnesi bence şahaneydi ve televizyoncuları ezerkenki "adamlar lost yapıyo yaaa!" diyip durdukça benim sinirler gevşedi fişfişfifş nefis bir entel dandik yönetici portresiydi.

nihayetinde minik televizyon eleştirisi skeçlerinden birleştirme bir hikaye yaratılmış, içine biraz saf adamın aşık halleri biraz da kandırıkçı kötü adamın planları konmuş ve çok yüksek bir beklentiniz yoksa eğlenebileceğiniz bir film çıkmış ortaya.

not: bi de ahmet çakar'ın kafası ne kadar da büyükmüş? gala'da epey şaşırdık buna. tekrar saygı duydum kendisine filmdeki performansından dolayı da. bin kez izlediğimiz fragmana binbirinci kez güldüm filmde.